< Keshe Foundation Supporter's Network Japan-Home ケッシュ財団支援者ネットワーク日本

Bovendien.com: スピリチヤルカフェーTVインタビュー


(videointerview is in English)

Spiritueel Café TV (SCTV) is voor Bovendien.com afgereisd naar Ninove, voor een exclusief interview met Mehran Keshe. We voelen allemaal dat we aan het eind van ‘iets’ zijn gekomen. Het is nu dat we geroepen worden om dat te doen waarvoor we in de wieg zijn gelegd. Het isnu dat we beginnen te beseffen hoe groots we zijn. Het leven dat we leiden harmonieert niet met wie wij werkelijk zijn. Ziekte, tekort, een vervuilde leefomgeving: het past niet bij ons.  

Anno 2012 gloren er steeds meer nieuwe wetenschappelijke bevindingen aan de horizon die zo revolutionair zijn, dat we onze wereldbeeld moeten gaan bijstellen. Wat als ziekte uit ons bestaan wordt gewist? Wat als overvloed, schoon water, vrije energie en gezondheid voor iedereen binnen handbereik ligt? Wat als er technieken bestaan waardoor elke cel in je lichaam zich zijn oercode herinnert en daardoor weer functioneert zoals oorspronkelijk bedoeld?

Nucleair ingenieur van wereldformaat, Mehran Keshe, treedt na dertig jaar onderzoek in ruimtevaarttechnologie nu voor het grote publiek naar buiten. De tijd is rijp dat ook jij gaat beseffen dat er meer mogelijk is dan jij je in je stoutste dromen kan voorstellen. Niet alleen is reizen over de wereld in een paar minuten mogelijk, ook heeft Mehran Keshe de oplossing voor vrije en schone energie. Er is veel in beweging op allerlei gebied. Steeds meer informatie wordt openbaar waardoor meer mensen over de drempel stappen naar een betere wereld.

We weten het allemaal, de reguliere geneeskunde heeft voor veel klachten en ziekten geen oplossing. De Keshe-technologie is inzetbaar bij MS, Fibromyalgie, ALS, Kanker en celvernieuwing, Epilepsie, Coma, Parkinson, COPD, CVA, en andere aandoeningen.

De Keshe plasma therapie is erkend als een nieuwe vorm van bio-energetische therapie door Naturopatica, de wettelijke erkende beroepsvereniging in België.

Mehran Keshe is een man die op dit moment wereldgeschiedenis schrijft.  Het is een unieke kans dat wij hem voor de camera spreken. Op 24 mei is er ook een lezing in het Spiritueel Café Heerlen.  Wil je weten wat jou en de wereld binnen onafzienbare tijd te wachten staat aan revolutionaire ontwikkelingen ? Wil je weten waarom je twee mobiele telefoons in huis moet hebben (waarvan een het zeker moet doen)? Wil je weten hoe jij zelf van schoon water en schone energie kunt voorzien en hoe jij je lichaam kunt aanzetten tot volmaakte gezondheid? You’re invited to the future!

  

Bron:

http://www.bovendien.com/wetenschap/interview-mehran-keshe-en-nexus